Евгений Фомичев, ръководител на компания, която произвежда навигационни системи за руската

...
Евгений Фомичев, ръководител на компания, която произвежда навигационни системи за руската
Коментари Харесай

Шеф на руска космическа компания арестуван по обвинение в измама

Евгений Фомичев, началник на компания, която произвежда навигационни системи за съветската галактическа стратегия, беше задържан в Москва и упрекнат в машинация, оповестиха държавните осведомителни организации, представени от " Ройтерс ".

Информационна организация ТАСС цитира неидентифициран чиновник на правоприлагащите органи, който споделя, че Фомичев е бил задържан, разпитан и упрекнат в машинация в огромни размери, която планува евентуален затвор до 10 години и милион рубли санкция.

ТАСС заяви, че Следственият комитет на Русия, който се занимава с тежки закононарушения, е изискал от Басманния съд на Москва да остави Фомичев в прелиминарен арест за два месеца.

Фомичев е началник на NPP Geophysics-Cosmos, компания, на чийто уеб страница се споделя, че създава " оптични електронни устройства за ориентировка и навигация за галактически кораби ". Там написа, че почти всички съветски галактически кораби употребяват нейното съоръжение.

Разследване упрекна нередовност в бордовия надзорен блок за неуспеха на първата задача на Русия до Луната от 47 години насам.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР